Generalforsamling 2019

Du kan læse mere om generalforsamlingen her:

#Tak for snakken

 

 

Invitation til generalforsamlingen

Du er ikke alene i et fællesskab. I Kost og Ernæringsforbundet er det alle for en og en for alle. Derfor sætter vi fokus på det fællesskab, som I, som ernæringsprofessionelle, har skabt fagligt som socialt.

Fællesskabet skal fejres d. 11. maj på Munkebjerg Hotel i Vejle, men festen starter allerede inden. Fyld sæderne op i busserne, der kører dig gratis til og fra Generalforsamling 2019. Vi lover, at det bliver både behageligt og overraskende.

Hvad kan du så forvente dig af dagen?

Der er noget for alle. For programmet er fuld af faglige indspark, social begejstring og naturligvis fokus på Kost og Ernæringsforbundets fremtid, som du kan påvirke gennem aktiv deltagelse i selve generalforsamlingen med debat og indspark til dit forbunds værdigrundlag. 


Vi vil gerne holde lidt af dagen hemmelig, så du også kan få lidt overraskelser og smil på læben, men vi vil gerne røbe følgende:

  • Du skal møde en af Danmarks flinkeste mænd. Han er faktisk f***ing flink, og han kommer til at fremkalde grin og dybe tanker.
  • Du kommer også til at møde en virkelig stærk kvinde, som uden tvivl sætter dig og dine tanker i gang.
  • Ingen fest uden musik, sang og dans. Så det har vi naturligvis også skaffet.
  • En fest uden mad og drikke er ikke en rigtig fest, så der vil være en lækker middag med en lille før-fest, hvor du sammen med dine kollegaer kan nyde en drink, sodavand eller andet læskende.
  • På et tidspunkt slutter enhver fest, og så holder busserne klar til at køre jer sikkert hjem i fællesskab.

Med andre ord; du kommer til en dag, hvor fokus er udelukkende på dig, dit fag, dit forbund og de fællesskaber, som bringer dig glæde og gavn hver dag.


Dagens program i grove træk:

9.00 - 10.00 // Ankomst og morgenmad 

10.00 - 10.15 // Velkomst, Ghita Parry byder velkommen // Dagens værtinde – Nadja Pass – fortæller lidt mere om dagens program og elementer. 

10.15 - 11.00 // Lars AP fortæller om F***ing Flink

11.00 - 11.30 // Indtjekning til generalforsamling og pause

11.30 - 13.00 // Generalforsamling del 1

13.00 - 14.00 // Lækker frokost med overraskelser

14.00 - 14.30 // Generalforsamling del 2 // Hvis der ikke er mere på dagsordenen, starter vi tidligere på samtalesalonen

14.30 - 16.00 // Samtalesalon om arbejdslyst  

Nadja Pass står bag ”Samtalesaloner” – en masse forskellige samtalestartere, der får folk til at falde i snak om noget væsentligt. Mange af de salonteknikker, hun har udviklet, kan vi bruge både i vores madværtskab, når vi holder møder og når vi skal udvikle nye ideer. I dagens anledning har Nadja sammensat en særlig samtalesalon til os, så vi kan prøve nogle af hendes favorit-øvelser, mens vi får mulighed for at snakke rigtig godt sammen på kryds og tværs. Hvis vejret er godt foregår nogle af øvelserne udendørs. 

16.00 - 16.15 // Pause

16.15 - 16.50 // Overraskelse med Søren Raffensøe: Kan musikken skabe fællesskaber? 

16.50 - 17.00 // Formanden afslutter dagen

17.00 - 18.50 // Drinks & Dinner

19.00 // Busserne ruller hjemad