Ghita går til filmen: ”Vi passer på Danmark”

”Vi passer på dig. Vi passer på Danmark og de danske arbejdspladser.” Det er budskabet i den lille kortfilm, der netop er blevet lanceret. 28 formænd, der repræsenterer mere end 525.000 kommunalt og regionalt ansatte, optræder sammen. Filmen er et klart signal om en fælles front i de kommende overenskomstforhandlinger.

-Vi holder sammen, fordi de bedste løsninger smedes i fælleskab. Vi gør det også, fordi der er brug for løsninger, lyder det fra blandt andet Ghita Parry.

De 28 formænd repræsenterer et bredt udsnit af den danske fagbevægelse. Lige fra FOA over 3F og Dansk Metal, Danmarks Lærerforening, Socialrådgiverne og DSR til Dansk Magisterforenings akademikere.

Filmen er en del af en større kampagne ”Vores aftaler. Din styrke”. Kampagnen startede tidligere på efteråret og sætter frem mod overenskomstforhandlingerne fokus på ordentlige vilkår for de mennesker, der arbejder for samfundet. Gode vilkår for medarbejderne giver en velfungerende offentlig sektor og et velfærdssamfund, vi også kan være stolte af i fremtiden.

- Det er dig, dine børn og dine nære, vi arbejder for. Vi passer på dig. Vi passer på Danmark og de danske arbejdspladser, lyder afslutningssalutten.

 

Kilde