Glædelig jul

Nu er det igen ved at være jul i Danmark.

Tiden op mod jul er altid travl i vores køkkener. Jeg ved at I alle yder en ekstra indsats for at jeres brugere/kunder også kommer til at mærke forskellen fra alle andre tider på året. Af alle højtider tror jeg at julen er den travleste tid for jer. Men vi kan trøste os med at vi har fået meget teknisk udstyr, både hjemme og arbejdspaldserne.

 

Jule mad

Billedet jeg har valgt i år: Min formor steger and i sit gamle brændekomfur, det er nu nemmere med el komfur.

Jule hilsen

Alle medlemmer og jeres familie i region Sjælland ønskes en rigtig glædelig jul samt et rigtigt godt og lykkebringende nytår. 2012 har været et år med mange udfordringer, finanskrisen har ramt rigtig mange familier,  måske også din familie.  For dem der er blevet ramt af det, vil jeg ønske at jeres situation i 2013 må blive bedre og at i må finde et godt arbejde eller måske nye udfordringer med uddannelse og dygtiggørelse.

Kost og Ernæringsforbundet kan fejre 90 års fødselsdag

I år fylder Kost og Ernæringsforbundet 90år, så ja, hun er ved at være en gammel dame. Men hun er en dame som er fulgt med udviklingen.

Jeg glæder mig til vores regionsgeneralforsamling d. 10 april, hvor vi vil præsentere jer for den færdige professionsrapport: Mestre i mad og sundhed, et øjebliksbillede af kost, ernærings- og sundhedsfagliges profession anno 2012.  

Årets udfordring

Nå men nu må vi se fremad, 2013 står og venter lige om hjørnet med nye udfordringer. En af de udfordringer som vi skal møde, er de kommende overenskomst forhandlinger. En overenskomst er altid en stor udfordring, men mon ikke den i 2013 vil blive en hård nyser. Alle har vi hørt regeringen og andre meningsdannere sige at der ikke er nogen penge grundet finanskrisen, men nu må vi se hvordan det går. Husk at du kan følge med på: www.kost.dk

Håber at i alle vil få en god juleaften med familie og gode venner.

Jule hilsen.

Rikke Kristensen, regionsformand