Hold kompetencerne ved lige

Og det er vigtigt med rådgivning. Det svarer to ud af tre i en undersøgelse, som Epinion har lavet for LO og FTF. Undersøgelsen er lavet i sammenhæng med, at hovedorganisationerne netop nu sætter gang i en kampagne, der opfordrer medlemmerne til at efterspørge mere uddannelse.  

Kampagne for efteruddannelse

- Arbejdsmarkedet er i rivende udvikling med nye digitale løsninger, og det betyder, at arbejdsopgaverne i alle typer job ændrer sig. Det er vigtigt at sikre, at medarbejdere har de rette kvalifikationer for at kunne løse opgaverne bedst muligt, og fagforeningerne arbejder netop for, at der er gode muligheder for efter- og videreuddannelse, siger Bente Sorgenfrey, formand for FTF.

Politisk sker det ved de kommende trepartsforhandlinger, hvor regeringen og arbejdsmarkedets parter skal forhandle om, hvordan medarbejderne sikres de kvalifikationer, der er brug for i fremtiden.

Og i det daglige sker det, når medlemmerne henvender sig til deres forbund for at få rådgivning om karriere og uddannelse.

Har du tjek på dine muligheder?

Hvis du har brug for hjælp til at finde frem til relevante efter- og videreuddannelsesmuligheder eller for andre former for karrierevejledning, er du velkommen til at henvende dig i forbundet. Send en mail til post@kost.dk med titlen 'karriere'.

Læs mere om efter- og videreuddannelse

Læs, hvad det betyder at være et ok-mærket forbund.