Initiativpris til patientkøkkenet i Randers

Patientkøkkenet i Randers modtager Le Cordon Bleu du Saint Esprit Danemark ordenens Initiativpris 2017.

Pris for initiativ og kreativitet

"Køkkenet står frem som en højdespringer i hospitalsgastronomi", skriver prisuddeleren og tilføjer:

”Hver dag fremstiller patientkøkkenets personale den gode mad selv. Køkkenpersonalet arbejder entusiastisk og kreativt i madlavningen, udfordrer håndværket og sikrer, i samarbejde med det sundhedsfaglige personale, at næringen i maden understøtter den medicinske og kirurgiske behandling på hospitalet."

Prisuddeling sidst i maj

- Jeg er meget stolt over, at vi modtager så flot og anerkendt en pris. Vi har fokus på høj kvalitet og ernæring og mine medarbejdere udviser høj faglighed hver dag. Deres indsats ligger til grund for denne pris, siger cheføkonoma Mona Carøe, der modtager prisen på medarbejdernes vegne den 21. maj.

Patientkøkkenet ved Regionshospitalet Randers
producerer dagligt mad til 645 patienter og ansatte. 

Le Cordon Bleu du Saint Esprit Danemark
er en ridderorden af 1579, der blev stiftet i Frankrig af Kong Henrik III. Den danske afdeling af ordenen har fokus på gastronomi, bordkultur og humanitært arbejde, og uddeler hvert år Initiativprisen.