Inspiration til et bedre psykisk arbejdsmiljø

En del af overenskomsten

- Tilbuddet om rådgivning er resultat af det forlig som vi i Forhandlingsfællesskabet indgik med Danske regioner ved overenskomstforhandlingerne i 2015. Vi blev enige om, at sætte fokus på et godt psykisk arbejdsmiljø på de regionale arbejdspladser, siger formand for Kost & Ernæringsforbundet, Ghita Parry.

Hun opfordrer alle de regionale arbejdspladser til at udnytte muligheden for rådgivning. Og i første omgang at melde ind til hovedudvalget, hvad der er behov for inspiration og rådgivning til.

Hjælpen kommer nu

Tilbuddet gælder fra april 2016 til udgangen af marts i 2018. Men allerede inden maj skal Hovedudvalget i regionen tage stilling til, hvilken model, der skal i spil. Der er to muligheder:

- Enten sættes der i regionen fokus på et (eller flere) af de tre temaer og der arbejdes med en fælles indsats, som målrettes de forskellige specialer/områder eller arbejdspladser

- Eller det overlades til den enkelte arbejdsplads frit at rekvirere inspiration eller rådgivning inden for de tre temaer

Der er mulighed for at få rådgivning fra fire forskellige eksperter. Følg linket og se, hvem de er, og hvad de kan tilbyde.

Hvad har I brug for

- Overvej, hvad I har brug for og send jeres ønsker til hovedudvalget gennem jeres tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant eller det lokale MED-udvalg, opfordrer Ghita Parry.

Kilde