Karriererådgivning

Brug for en karrieresamtale?

Står du i overvejelser om at skifte job? Er du i tvivl om retningen i dit arbejdsliv og hvad dine kompetencer kan bruges til? Eller ønsker du generel sparring på andre karrieremæssige overvejelser? Så er Kost og Ernæringsforbundets tilbud om karriererådgivning måske noget for dig.

Du kan have været på arbejdsmarkedet i kortere eller længere tid og overvejer at søge nye udfordringer eller måske at blive leder. Du kan også være nyuddannet eller ledig og have brug for en snak om dine jobmuligheder. Måske du er leder og er i overvejelser om næste skridt i din lederkarriere.

Uanset hvor du er i dit arbejdsliv har du mulighed for at få personlig rådgivning og karrieresparring hos vores konsulenter, der sidder klar til at hjælpe dig videre frem til en beslutning om næste skridt i dit arbejdsliv.

I samtalen kommer vi bl.a. ind på

  • Din karriere frem til nu
  • Dine ønsker til arbejdssituation og karriere
  • Dine personlige og faglige kompetencer ift. jobdrømme
  • Hvordan du kommer videre fra tanke til handling

Du skal forvente, at samtalen vil tage ca. 45 min.

Sådan booker du en samtale

Karriererådgivningen foregår telefonisk. Hvis du er interesseret en samtale, skal du sende en mail til følgende e-mailadresse: karriereraadgivning@kost.dk. Her bedes du oplyse:

  • Nuværende arbejdsplads og stilling
  • Hvilken uge du ønsker, at samtalen skal afholdes i
  • Telefonnummer, vi kan træffe dig på

Du er velkommen til at skrive, hvis der er områder, du særlig søger rådgivning om -  f.eks. generel karriereafklaring, jobskifte, kompetenceudvikling, ny på arbejdsmarkedet, lederudvikling.

Når vi har modtaget din mail, vil du blive kontaktet af en af vores konsulenter for at aftale tidspunkt for karrieresamtalen.