Kender du et køkken, der fortjener ros?

Økologiske køkkenroser 

Rundt om i landets offentlige køkkener arbejder ildsjæle, som de fleste sjældent hører om. De lægger en ekstraordinær arbejdsindsats og kæmper hver dag for at få mere økologi i gryderne. De skal roses! Derfor uddeler Kost & Ernæringsforbundet sammen med Landbrug & Fødevarer årligt 'Økologiske Køkkenroser' i hele landet. 

I år uddeles de Økologiske Køkkenroser i følgende fire kategorier: 

  1.  Central-og hospitalskøkkener 
  2.  Plejehjem med lokale produktionskøkkener eller levebo-miljøer
  3.  Daginstitutioner, mad til børn og unge
  4.  Sociale institutioner og levebo-miljøer.

Hvem kan du indstille?

Det er muligt at indstille en kollega, personalet i et køkken eller din egen arbejdsplads. Du skal indsende din indstilling senest 1. juni. Du finder skabelonen til din indstilling her: http://www.goderaavarer.dk/koekkenfaglig/koekkenroser

I dommerjuryen indgår kompetente dommere, bl.a vores næstformand Michael Allerup, køkkenchef  på Herlev og Gentofte Hospital.

De Økologiske Køkkenroser overrækes 12.oktober på Fødevaredagen, på Hindsgavl Slot på Fyn.