Klar til DM i Skills 2018

Gennem tre dage skal deltagerne vise, det bedste de har lært udi madhåndværket og præsentere det overbevisende for dommerpanelet. De første to dage er opgaverne: mad til børn, grøn kantine for internationale gæster og en præsentation af hvorfor de har valgt faget. Fredag eftermiddag kåres de 5 finalister til lørdagens sidste konkurrence: kolde klassiske retter og nyfortolkning af disse.

Publikum til DM i Skills er folkeskoleelever, der skal til at vælge uddannelse, deres forældre og alle andre, der er nysgerrige på erhvervsuddannelsernes mangfoldighed. Vil du vide mere om uddannelsen som ernæringsassistent, så kom og spørg løs, smag og se, hvad håndværket går ud på. Der er gratis adgang.

DM i Skills foregår i Herning MCH den 18. – 20. januar. I år er der endnu en rekord med i alt 61 tilmeldte fag – 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag. Vinderne kåres lørdag og får overakt præmierne af statsminister Lars Løkke Rasmussen. Ernæringsassistenteleverne deltog for første gang i DM i Skills i 2011.

Se programmet for DM i Skills 2018 her, hvor du også kan se livestreaming fra dagene begivenheden: