Læs hele fagbladet
Mad til mennesker
Det er rarere at bestille mad til mennesker fremfor at ordinere ‘fem normalkost og syv noget andet’. Det mener køkkenchefen på Aalborg Sygehus. Her gør de klar til et tættere samarbejde med plejen om forbundets Personasredskab og til at tilbyde en mere fleksibel menu, der kan tilgodese patienternes forskellige ønsker.
Vild med hverdagsmad i store portioner
For ernæringsassistent Bent Kragelund ligger arbejdsglæden i det store køkken, i de store mængder mad – og i de helt små.
På vej mod OK11
120 tillidsrepræsentanter og 20 ledere gav deres bud på, hvad der vil skabe forbedringer i medlemmernes hverdag. Bud der vil blive tænkt ind, når forbundet skal drøfte kravene ved overenskomstforhandlingerne i 2011.
Forbundet har brug for dig
Til april skal der vælges formand, regionsformænd, bestyrelsesmedlemmer til regionen samt repræsentanter til hovedbestyrelsen og kongressen. Du har med andre ord rigtig mange muligheder for at få indflydelse.
Tvungne vagter på Sønderborg Sygehus
Tillidsrepræsentanten stødte mod en mur, da hun forsøgte at forklare sin HR-afdeling, at væsentlige ændringer i vagtplanen skal varsles for hver enkelt medarbejder.