Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 19/06/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 06/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Månedens opskrift: Jordbær
Sanne Hansen [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Måltider, der gør en forskel

Køkkenliv 1/2010

Læs hele fagbladet

 

Mad til mennesker

Det er rarere at bestille mad til mennesker fremfor at ordinere ‘fem normalkost og syv noget andet’. Det mener køkkenchefen på Aalborg Sygehus. Her gør de klar til et tættere samarbejde med plejen om forbundets Personasredskab og til at tilbyde en mere fleksibel menu, der kan tilgodese patienternes forskellige ønsker.

Vild med hverdagsmad i store portioner

For ernæringsassistent Bent Kragelund ligger arbejdsglæden i det store køkken, i de store mængder mad – og i de helt små.

På vej mod OK11

120 tillidsrepræsentanter og 20 ledere gav deres bud på, hvad der vil skabe forbedringer i medlemmernes hverdag. Bud der vil blive tænkt ind, når forbundet skal drøfte kravene ved overenskomstforhandlingerne i 2011.

Forbundet har brug for dig

Til april skal der vælges formand, regionsformænd, bestyrelsesmedlemmer til regionen samt repræsentanter til hovedbestyrelsen og kongressen. Du har med andre ord rigtig mange muligheder for at få indflydelse.

Tvungne vagter på Sønderborg Sygehus

Tillidsrepræsentanten stødte mod en mur, da hun forsøgte at forklare sin HR-afdeling, at væsentlige ændringer i vagtplanen skal varsles for hver enkelt medarbejder.