Konkurrer dig frem til Store Smagedag

Fokus på mejeriprodukter

Den tredje onsdag i september er det Store Smagedag. Dagen er en hyldest til den gode smag og temaet i år er mejeriprodukter.  

Foreningen bag Store Smagedag, som Kost & Ernæringsforbundet støtter, opfordrer alle køkkener til at fejre dagen og lægger vægt på, at det er op til det enkelte køkken at vælge, hvordan smagen bedst sættes i fokus.

"Store Smagedag kan fejres på et utal af måder, ingen er rigtig eller forkert. Store Smagedag er dagen, hvor vi som madhåndværkere har lov til at være egoistiske og investere tid i os selv. Det er dagen, hvor vi slipper den gode smag løs, eksperimenterer og lader os inspirere af hinanden på kryds og tværs i og mellem køkkener, skriver foreningen på sin hjemmeside.

To konkurrencer

Som optakt til Store Smagedag inviteres alle til at deltage i to konkurrencer ’Sundeste mødeservering’ og ’Bedste ret til småtspisende’.

Sundeste mødeservering skal være en visuel og smagsmæssig inspiration til mødet. Og Bedste ret til småtspisende skal vække lysten til mad og være energitæt uden at gå på kompromis med den gode smag og konsistens.

Inspiration til Store Smagedag

På foreningens hjemmeside kan du hente inspiration og se, hvordan andre køkkener tidligere har valgt at fejre Store Smagedag.

Kilde