Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 02/02/2021 Kost, Ernæring & Sundhed 1-2021
Christine Bille Nielsen  [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 02/02/2021 MÅNEDENS OPSKRIFT: DE NYE KOSTRÅD
Mette Jensen  [ TEKST ] Maria Vendelbo Madsen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 02/02/2021 Svendeprøven sætter håndværket i fokus

Kost, Ernæring & Sundhed 02/2014

Læs hele fagbladet

 

Politisk indflydelse

Kost & Ernæringsforbundet går efter politisk indflydelse til medlemmerne.

Samarbejde kan redde liv

Holdspil: I dag er det ikke længere et valg at samarbejde på tværs af fag og professioner, det er et vilkår, og jo flere øjne der ser på en opgave, jo bedre bliver løsningen. Det kan endda redde liv, mener forsker.

Faldt og fik mén

Arbejdsskade: Anne Mette Hauge faldt ved et skolearrangement under sin uddannelse til ernæringsassistent. Skaden gav mén, og det har udløst erstatning. Men først da forbundet greb ind.

Underernæring, et skjult samfundsproblem

Forebyggelse: Kost & Ernæringsforbundet udgiver sammen med Arla Foods en publikation om underernæring. Publikationen beskriver kernen i problematikken og afdækker barriererne for at komme underernæring til livs. Håbet er, at den kan bringe indsatsen på området et afgørende skridt videre.

Jeg trak i netværket

Profil: Udadvendt energi, struktur og netværk fik økonoma Gitte Mikkelsen igennem krisen og i arbejde igen.

Kræft tager appetitten

Behandling: Maden er vital, men overset. To kliniske diætister har skrevet en ny bog med praktiske råd til en kost, der hjælper til at bevare eller genvinde vægt, funktionsevne og livskvalitet.

Pas på den, der ikke er på toppen

Ledelse: Af og til slår livet fra sig. Det betyder, at man ikke kan være toptunet og præstere som vanligt på sit arbejde, men har brug for støtte fra lederen.