Relateret indhold

Fagbladsartikel 24/10/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 24/10/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 13/11/2019 Kost, ernæring og sundhed 10-2019
Karina Baagø [ OPSKRIFTER ] Anne Kring og Asbjørn Baagø [ FOTO ]
Fagbladsartikel 13/11/2019 Månedens opskrift: Strukturmetoden
Nana Toft  [ TEKST ] Ritzau / Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 12/11/2019 Lyt til kroppens signaler

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Kost, Ernæring & Sundhed 02/2015

  • Kost, Ernæring & Sundhed 02/2015

Læs hele fagbladet

 

Vi skal gøre god ældremad bedre

Vi kan lære andre faggrupper noget. Og de kan lære os noget. Tværfaglighed omkring måltidet gør det til et vigtigt element i forebyggelsen.

Jobjagt i det private

Nye job: Flere professionsbachelorer i ernæring og sundhed skal ansættes i det private, mener FTF. Men vil de private arbejdsgivere have dem, og er der relevante jobs at få? Vi har talt med både professionsbachelorer og arbejdsgivere om potentialet i uddannelse og job i ernæring og sundhed.

LinkedIn kostede jobbet

Retssag: Randi Sørensen har fået rettens ord og en erstatning for uretmæssig bortvisning. Arbejdsgiveren mente, at hun brugte sin profil på LinkedIn på en illoyal måde. Det har retten afvist.

Boom i økomærker

Undersøgelse: Omlægningen til økologi i de offentlige institutioner går stærkt. I dag kan mere end halvdelen skilte med et økologisk spisemærke. Men der er også udfordringer. F.eks. når indkøbsaftaler spænder ben for økologien.

Hjælp til borgere med dysfagi

Værktøj: I et tæt tværfagligt samarbejde har Hillerød Kommune udviklet en værktøjskasse med viden om dysfagi. Den skal støtte plejepersonalet i at håndtere tygge- og synkeproblemer hos de ældre borgere.

God mad kan blive endnu bedre

Kvalitetsudvikling: Politikerne i Skanderborg Kommune bakker op om et kvalitetsløft af ældremaden. Køkkenerne er i fuld gang med analyser og udvikling af opskrifter.