Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 23/09/2020 Kost, ernæring og sundhed 6-2020
Christine Bille Nielsen  [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov   [ FOTO ]
Fagbladsartikel 23/09/2020 Månedens opskrift: seitan, tempeh og tofu
Kirsten Weiss og Mette Jensen  [ TEKST ] Peter Sørensen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 23/09/2020 Gør det usynlige synligt

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Kost, Ernæring & Sundhed 03/2014

Læs hele fagbladet

 

Tid til nytænkning

Ældre skal have hjælp til selvhjælp og klare sig selv længst muligt. Det er tidens trend. Næringsrig mad er en forudsætning for at klare sig, og madlavning kan gøre ældre mere selvhjulpne.

Ældre skal selv stå for livretterne

Forskning: Den kommunale madservice kan anspore ældre til selv at lave mad og til at spise sundere ved at tilbyde dem særligt tilpassede råvarer. Det viser et nyt projekt.

Minister af den gode vilje

Politik: Gode rammer for producenterne og oplysning til forbrugerne. Det kan politikerne levere. Resten er op til forbrugerne selv, inklusive de offentlige køkkener. Fødevareministeren appellerer til, at vi tænker på miljø og dyrevelfærd, hver gang vi køber ind.

Vi tegner en skarpere profil

Synlighed: Der er både økonomisk fornuft og livskvalitet forbundet med at investere i kost-, ernærings- og sundheds-faglige kompetencer. Fortæl om den gevinst, det vil samfundet anerkende, mener ekspert i strategisk kommunikation.

Lad os få en faglig debat

Profil: Elisabeth Akursmørks arbejdsliv går på to ben: jobbet på Landssygehuset i Torshavn og posten som Kost & Ernæringsforbundets regionsformand på Færøerne. Uanset hvilket ben hun står på, er hun drevet af at gøre en forskel.

Vi sår nogle frø hos børnene

Holdspil: Et forbilledligt samarbejde mellem køkken og pædagoger i Børnehuset Lille Dalby i Hedensted skaber både madglæde, læring og sundhed hos børnene i vuggestue og børnehave.

Pas på dig selv som leder

Ledelse: En leder kan kun motivere sine medarbejdere og sørge for, at de ikke går ned med stress, hvis lederen også tager hånd om sin egen trivsel og tager sig tid til refleksion.