Relateret indhold

Fagbladsartikel 12/12/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 12/12/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 11/12/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 11 2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 11/12/2019 Månedens opskrift: Marcipan og konfekt

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Kost, Ernæring & Sundhed 03/2015

  • Kost, Ernæring & Sundhed 03/2015

Læs hele fagbladet

 

Fremtiden er fællesskabet

Lige nu er der fuld gang i urafstemningen om de nye overenskomster. Hovedbestyrelsen anbefaler dig at stemme ja. Hvis du ikke har stemt, kan du stadig nå det.

Mærkning skal gøre måltiderne sikre for allergikere

Nye krav: Skærpede krav til information om allergener kan redde liv og betyder større sikkerhed for de allergikere, der spiser offentligt.

Konsulentopgave blev til bacheloropgave

Tyvstart: Anne-Mette Larsen fik som studerende en konsulentopgave i sin hjemkommune. Ud over løn og erfaring affødte det en 12-tals bacheloropgave − og job.

Bedre ernæring kræver bedre dialog

Tværfagligt: Et støtteteam på Aalborg Universitetshospital styrker dialogen mellem patientkøkken og sengeafsnit. Det bidrager til at opfylde patienternes ernæringsbehov.

I køkkenet har kvinderne helle

Profil: Den tætte kontakt med kvinderne og deres børn på Odense Krisecenter beriger Jane Sølvbjerg Petersen dagligt i jobbet som køkkenleder.

Undgå at få kerneopgaven galt i halsen

Mål: Alle i den offentlige sektor taler om kerneopgaven, og mange arbejdspladser har allerede gavn af at arbejde med begrebet, men der er også faldgruber og misforståelser, blandt andet at nogle medarbejdere er vigtigere end andre.