Relateret indhold

Fagbladsartikel 24/10/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 24/10/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 13/11/2019 Kost, ernæring og sundhed 10-2019
Karina Baagø [ OPSKRIFTER ] Anne Kring og Asbjørn Baagø [ FOTO ]
Fagbladsartikel 13/11/2019 Månedens opskrift: Strukturmetoden
Nana Toft  [ TEKST ] Ritzau / Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 12/11/2019 Lyt til kroppens signaler

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Kost, Ernæring & Sundhed 04/2014

Læs hele fagbladet

 

En god demonstration

Knapt er festen forbi, før uddannelsesstederne, eleverne, de faglige udvalg og SkillsDenmark gør klar til næste års demonstration af elevernes faglige kompetencer. Og det betaler sig. Stadig flere unge smittes af begejstringen, og søgningen til erhvervsuddannelserne stiger.

Pas kroppen på jobbet

Arbejdsmiljø: Smerter og skader i muskler og led er en realitet for mange ansatte. Det kræver fokus på ergonomi i hverdagen at ændre det.

Herfra min verden går

Profil: Charlotte Heijkoop er nyvalgt elevrepræsentant i hovedbestyrelsen. Hun vil arbejde for at booste ernæringsassistenternes faglige selvtillid og ændre på indholdet i uddannelsen.

Delte meninger om vejen til patientens mave

Debat: Skyldes underernæring blandt hospitalspatienter mangel på viden om ernæring eller praktiske barrierer? Det er der delte meninger om i øst og i vest.

Tynd og fed på én gang

Sundhed: Slank er ikke det samme som sund. En inaktiv livsstil og usund kost resulterer i for meget fedt omkring de indre organer, og det er farligt for helbredet.

Reform løfter skolepraktikken

Læring: Kvaliteten skal forbedres, adgangen lettes, og det skal være muligt at veksle mellem skolepraktik og virksomhedspraktik, så flere elever kan afslutte den erhvervsuddannelse, de er begyndt på.