Relateret indhold

Fagbladsartikel 12/12/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 12/12/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 11/12/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 11 2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 11/12/2019 Månedens opskrift: Marcipan og konfekt

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Kost, Ernæring & Sundhed 04/2015

Læs hele fagbladet

 

Kom ind i kampen mod madspild

31.000 tons eller mange millioner måltider. Så meget mad spildes i de offentlige køkkener hvert år. Det skal vi ændre på.

Madspild får modspil

Miljø: Der går sport i at finde på, og det er en stor tilfredsstillelse at kunne udnytte ressourcerne fuldt ud, siger ledere og medarbejdere på tre sygehuse, som har minimeret madspildet. Nyt partnerskab og madspildsjægere skal bakke op om køkkenerne.

Mad til kræftramte er en passion

Profil: Begrebet ildsjæl passer godt på Line Dam Bülow, der har job som klinisk diætist, skrevet bog og holder foredrag om sit speciale og sin passion.

JA til et OK resultat

OK15: Der var ingen slinger i valsen, da medlemmerne i marts stemte om OK15. Mere end 95 procent af de, der stemte, stemte ja til overenskomsten. Med god grund, mener Kost & Ernæringsforbundets formand Ghita Parry.

Voksne gør børn sukkerforvirrede

Forskning: Fredagsslik og Disney-sjov hænger uløseligt sammen i mange familier, hvor sukker forbindes med hygge. Samtidig hører børnene, at slik er usundt, og det gør dem sukkerforvirrede.

Visionen er frisklavet mad

Tilbagetrækning: Frisklavet mad hver dag, der dufter og skaber appetit. Det er visionen for maden til de ældre på plejecentrene i flere kommuner. I Aarhus er processen i fuld gang, men kræver omstilling til en ny måde at arbejde på.