Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 19/06/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 06/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Månedens opskrift: Jordbær
Sanne Hansen [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Måltider, der gør en forskel

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Kost, Ernæring & Sundhed 05/2015

  • fagblad 05/2015

Læs hele fagbladet

 

Hit med de gode historier

Fødevareministeriet og Socialministeriet har åbnet en vidensbank, der skal gøre op med myterne omkring mad til ældre. Hit med dit bidrag til banken.

Gør Måltidet Levende

Forskning: Værtskab og inddragelse øger borgernes lyst til at spise og giver medarbejderne mere arbejdsglæde, viser et nyt dansk forskningsprojekt.

Det indlysende, kloge valg

Profil: Mette Kloppenborg faldt tidligt i økologigryden og er der stadig, for økologi er en nødvendighed. For klodens og vores sundheds skyld.

Tillid, ja tak, men hvordan?

Udvikling: Tillid er på den offentlige dagsorden, og kommunerne er i gang, viser erfaringerne. Men selvom tillid er et godt socialt smøremiddel, er den ikke et modstykke til kontrol, siger ekspert. 

Det svære comeback

Arbejdsmiljø: Det tager tid og kræver støtte fra både leder og kolleger at finde tilbage i sin gamle rolle eller finde en ny efter mange måneders sygefravær.

Med udsigt til pension

Penge: Indrømmet. Pension bliver aldrig lige så spændende som en jordomrejse, et bryllup eller køb af drømmehuset, men pensionen har stor indflydelse på, hvordan dit liv vil se ud i fremtiden, skriver PKA.