Læs hele fagbladet
Hold jer i bevægelse
400 professionsbachelorer i ernæring og sundhed bliver færdige hvert år. Det er mange, og det betyder, at der er mange til at løfte en udvikling, hvor stadig flere får øje på de mange og brede kompetencer hos professionsbachelorer i ernæring og sundhed.
Hold dit CV varmt
Jobjagt: Brug projektopgaven, lav et målrettet CV, udvid kompetencerne, og se potentialet, før det opstår. Sådan lyder nogle af de gode råd fra eksperterne til de nyuddannede, som jagter drømmejobbet.
Hverdagsmad med et tvist
Profil: Ernæringsassistent Birgitte Vang Hansen kombinerer ideen i nordisk mad med de officielle kostråd − og har vundet to priser for det.
Køkken vil handle lokalt, udbudsregler står i vejen
Indkøb: Offentlige køkkener vil handle lokalt og bæredygtigt. Men udbudsreglerne står i vejen. Der er dog udsigt til, at taskforce og ny lovgivning vil bane vej for flere lokale råvarer.
81.000 kroner for lidt i løn og pension
Løntjek: I fem år var Mette Christensen indplaceret på et for lavt løntrin. Kost & Ernæringsforbundet opdagede fejlen, da hendes arbejdsplads fik ny ejer.
Kulinarisk løft og viden om ernæring på hospitalsgangen
Ernæring: Patienternes lyst til mellemmåltider stiger på Gentofte Hospital, efter at køkkenet har overtaget serveringen og laver al mad fra bunden.