Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 19/06/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 06/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Månedens opskrift: Jordbær
Sanne Hansen [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Måltider, der gør en forskel

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Kost, Ernæring & Sundhed 06/2014

Læs hele fagbladet

 

Hold jer i bevægelse

400 professionsbachelorer i ernæring og sundhed bliver færdige hvert år. Det er mange, og det betyder, at der er mange til at løfte en udvikling, hvor stadig flere får øje på de mange og brede kompetencer hos professionsbachelorer i ernæring og sundhed.

Hold dit CV varmt

Jobjagt: Brug projektopgaven, lav et målrettet CV, udvid kompetencerne, og se potentialet, før det opstår. Sådan lyder nogle af de gode råd fra eksperterne til de nyuddannede, som jagter drømmejobbet.

Hverdagsmad med et tvist

Profil: Ernæringsassistent Birgitte Vang Hansen kombinerer ideen i nordisk mad med de officielle kostråd − og har vundet to priser for det.

Køkken vil handle lokalt, udbudsregler står i vejen

Indkøb: Offentlige køkkener vil handle lokalt og bæredygtigt. Men udbudsreglerne står i vejen. Der er dog udsigt til, at taskforce og ny lovgivning vil bane vej for flere lokale råvarer.

81.000 kroner for lidt i løn og pension

Løntjek: I fem år var Mette Christensen indplaceret på et for lavt løntrin. Kost & Ernæringsforbundet opdagede fejlen, da hendes arbejdsplads fik ny ejer.

Kulinarisk løft og viden om ernæring på hospitalsgangen

Ernæring: Patienternes lyst til mellemmåltider stiger på Gentofte Hospital, efter at køkkenet har overtaget serveringen og laver al mad fra bunden.