Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 19/06/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 06/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Månedens opskrift: Jordbær
Sanne Hansen [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Måltider, der gør en forskel

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Kost, Ernæring & Sundhed 07/2014

Læs hele fagbladet

 

Det handler om velfærd

Produktivitetskommissionen anbefaler at udlicitere de bløde velfærdsområder. Men det er bedre at udvikle kvaliteten.

Uvis gevinst ved konkurrence

Udbud: Det offentlige skal sende flere velfærdsydelser i udbud for at få opgaverne løst bedst og billigst. Det anbefaler Produktivitetskommissionen. Men det er svært at måle kvaliteten af velfærdsydelser og at gennemskue, om der er penge at spare, mener forsker.

Hun kommer ukrainske landsmænd til undsætning

Profil: Uddannelsen til ernæringsassistent åbnede en helt ny verden af viden for ukrainske Irina Vodyakha. Den bringer hun nu videre til sine landsmænd på Holstebro-egnen.

De deler lederskabet i kantinen

Løn: Medarbejderne i kantinen på Solrød Gymnasium har ingen leder i køkkenet, de deler lederopgaverne imellem sig. Med forbundets hjælp har de fået en lønforhøjelse, der afspejler det større ansvar.

OK15 handler da om løn

Stormøde: Kompetenceudvikling, arbejdsmiljø og ikke mindst løn. Det er emnerne, da mere end 1.000 tillidsrepræsentanter fra Sundhedskartellet mødes for at sparke OK15 i gang.

Af med skraldet på den pæne måde

Energi: D’Angleterre gør det. Slagelse Sygehus gør det. Og mange andre køkkener vil komme til at kværne affaldet til grøn energi. En udgift er vendt til indtægt, og arbejdsmiljøet er blevet bedre.