Læs hele fagbladet
Huller i kommunikationen
Nu har maden igen været på mediernes dagsorden.
Man kan ikke spise sig fra gigt
Kostvejledning: Mange kostråd til gigtpatienter forvirrer mere, end de gavner, mener Gigtforeningens kostvejleder. Hun giver derfor kun viden videre, når der er dokumentation for den gavnlige effekt.
Guide ved afskedigelse
Arbejdsmarkedet ændrer sig, og mange brancher presses på økonomien. Også kost-, ernærings- og sundhedsfaglige oplever, at deres job ændres - eller forsvinder.
Ikke ligeud ad landevejen
Profil: Mange forskellige arbejdsopgaver, kontakt med brugerne og fri bevægelighed på afdelingerne giver kostkoordinator Birgitte Kristensen stor arbejdsglæde på ungdomsinstitutionen Egely.
Alle har et ansvar
Lovgivning: Kommunikationsveje og regelsæt skal granskes ovenpå sommerens listeriasag, der ud over at koste menneskeliv førte til kritik af Fødevarestyrelsen og kostede flere køkkener dyrt.
En øjenåbner
Ældreernæring: Hvert år holdes Nutrition Day, en international begivenhed, der sætter fokus på underernæring hos ældre og syge.
Sig tingene højt og klart
Ledelse: Afstand kan udfordre både medarbejdere og ledere, men rummer også gevinster for begge parter, hvis tillid, kommunikation og forventninger er på plads.