Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 23/09/2020 Kost, ernæring og sundhed 6-2020
Christine Bille Nielsen  [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov   [ FOTO ]
Fagbladsartikel 23/09/2020 Månedens opskrift: seitan, tempeh og tofu
Kirsten Weiss og Mette Jensen  [ TEKST ] Peter Sørensen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 23/09/2020 Gør det usynlige synligt

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Kost, Ernæring & Sundhed 09/2014

  • Kost, Ernæring & Sundhed 09/2014
    Kost, Ernæring & Sundhed 09/2014

Læs hele fagbladet

 

Huller i kommunikationen

Nu har maden igen været på mediernes dagsorden.

Man kan ikke spise sig fra gigt

Kostvejledning: Mange kostråd til gigtpatienter forvirrer mere, end de gavner, mener Gigtforeningens kostvejleder. Hun giver derfor kun viden videre, når der er dokumentation for den gavnlige effekt.

Guide ved afskedigelse

Arbejdsmarkedet ændrer sig, og mange brancher presses på økonomien. Også kost-, ernærings- og sundhedsfaglige oplever, at deres job ændres - eller forsvinder.

Ikke ligeud ad landevejen

Profil: Mange forskellige arbejdsopgaver, kontakt med brugerne og fri bevægelighed på afdelingerne giver kostkoordinator Birgitte Kristensen stor arbejdsglæde på ungdomsinstitutionen Egely.

Alle har et ansvar

Lovgivning: Kommunikationsveje og regelsæt skal granskes ovenpå sommerens listeriasag, der ud over at koste menneskeliv førte til kritik af Fødevarestyrelsen og kostede flere køkkener dyrt.

En øjenåbner

Ældreernæring: Hvert år holdes Nutrition Day, en international begivenhed, der sætter fokus på underernæring hos ældre og syge.

Sig tingene højt og klart

Ledelse: Afstand kan udfordre både medarbejdere og ledere, men rummer også gevinster for begge parter, hvis tillid, kommunikation og forventninger er på plads.