Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 27/08/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 07/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 27/08/2019 Månedens opskrift: Sild i stimer
Sanne Hansen   [ TEKST ] Ritzau Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 27/08/2019 Styr på strømmen

Kost, Ernæring & Sundhed 10/2011

Læs hele fagbladet her

 

Først ernæring, så økologi

Fødevareministeren vil have økologi. God ide, men økologi må ikke fjerne fokus fra det aktuelt væsentligste: Kampen mod underernæring.

Kunsten at spise med én hånd

Ny praksis: Det er begrænset, hvad dialysepatienter må og har lyst til at spise. Kost- og ernæringsfaglige har øget patienternes livskvalitet ved at udvikle menuplanen sammen med patienterne.

Hjælp, når sygdommen koster jobbet

Case: Sygdom kostede Charlotte Jessen jobbet, og i den svære tid, der fulgte, var det godt at have sit forbund i ryggen, vurderer hun.

Med faglighed og ærekærlighed i rygsækken

Profil: Aviaq Danielsen vil sende eleverne af sted med høj faglighed og tro på sig selv. Hun oplevede selv at blive talt ned til og ikke anerkendt. Det skal hendes elever ikke opleve.

Børn skal med i marken

Forskning: Nye resultater taler deres tydelige sprog: Når madordning og pædagogik kombineres, bliver børn i daginstitution klogere på mad. På sigt kan det betyde sundere voksne.