Læs hele fagbladet her
Først ernæring, så økologi
Fødevareministeren vil have økologi. God ide, men økologi må ikke fjerne fokus fra det aktuelt væsentligste: Kampen mod underernæring.
Kunsten at spise med én hånd
Ny praksis: Det er begrænset, hvad dialysepatienter må og har lyst til at spise. Kost- og ernæringsfaglige har øget patienternes livskvalitet ved at udvikle menuplanen sammen med patienterne.
Hjælp, når sygdommen koster jobbet
Case: Sygdom kostede Charlotte Jessen jobbet, og i den svære tid, der fulgte, var det godt at have sit forbund i ryggen, vurderer hun.
Med faglighed og ærekærlighed i rygsækken
Profil: Aviaq Danielsen vil sende eleverne af sted med høj faglighed og tro på sig selv. Hun oplevede selv at blive talt ned til og ikke anerkendt. Det skal hendes elever ikke opleve.
Børn skal med i marken
Forskning: Nye resultater taler deres tydelige sprog: Når madordning og pædagogik kombineres, bliver børn i daginstitution klogere på mad. På sigt kan det betyde sundere voksne.