Relateret indhold

Fagbladsartikel 07/05/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 07/05/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 06/05/2020 Kost, Ernæring & Sundhed 3-2020
Nana Toft   [ TEKST ] Ritzau / Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 06/05/2020 Mindre portioner skal være en ny normal

Kost, Ernæring & Sundhed 10/2012

Læs hele fagbladet her

 

Et job for din tavshed (Leder)

På et kursus for tillidsrepræsentanter for mange år siden blev jeg præsenteret for udtrykket: Sig, hvad du ser – og se, hvad der sker!

Mestre i mad og sundhed

Profession: Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige har et fælles omdrejningspunkt: de bidrager til at forbedre folkesundheden. De gør det professionelt og med faglig stolthed. Det dokumenterer en ny rapport om fagets kerne.

Klædt på til fremtiden

Uddannelse: Uddannelse er en vigtig nøgle til at klare morgendagens arbejdsliv. Forbundets karriererådgivning hjælper med at afklare behovet.

Sundhed i hallerne

Forebyggelse: Den grønne bølge har ramt idrætshallerne, og hallernes cafeer skal bidrage til den sunde livsstil hos motionister og idrætsudøvere.

Med øjne og ører åbne

Profil: Inger Skamriis brænder for at sprede viden om mad og sundhed. Men vel og mærke viden, der omsættes i handling. Så det gælder om at møde medmennesket, hvor det er.

Jobrotation til gavn for alle

Udveksling: Mange køkkener har gode erfaringer med at sende medarbejdere på efteruddannelse og lade ledige holde gryderne i kog så længe.