Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 19/06/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 06/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Månedens opskrift: Jordbær
Sanne Hansen [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Måltider, der gør en forskel

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Kost, Ernæring & Sundhed 10/2015

  • Kost, Ernæring & Sundhed 10/2015
    Kost, Ernæring & Sundhed 10/2015

Læs hele fagbladet

 

Tarme med charme

Ny forskning viser, at en sund tarmflora er afgørense dor livskvalitet og sundhed. Og at tarmens bakteriet skal fodres med omhu.

Mad skal begejstre og samle

Profil: Katrine Primdal vil hellere kickstarte folks madglæde og interesse for at lave god og sund mad end at lave maden til dem.

Vil du være med?

Valg: Vil du lære noget nyt, vil du have et stærkere netværk, vil du blive bedre til at tale og til at lytte til andre. Vil du dele dine synspunkter, og vil du være med til at styrke Kost & Ernæringsforbundets position i samfundet. Så kom. Om få måneder er der valg til forbundets hovedbestyrelse.

Rummelige arbejdspladser kræver åbenhed

Arbejdsmiljø: Kolleger ansat på særlige vilkår kan være en gevinst for alle på en arbejdsplads, hvis lederen inddrager medarbejderne, og alle tør tale frit om, at nogle medarbejdere ikke har fuld arbejdsevne.

Partnerskab på tværs af sektorer

Samarbejde: Besparelser og stordriftsfordele får kommuner og regioner til at etablere køkkenorganisationer på tværs af sektorer. Kvaliteten er høj, siger køkkencheferne, der er udfordret af kundernes forskellige behov. Medarbejderne er udfordret på arbejdsmiljøet.

Sæt pensionen på pause

Penge: Med de nye, fleksible pensionsordninger har du større frihed til selv at planlægge din pension, skriver PKA. Du kan vælge deltidsarbejde og delpension. Eller sætte pensionen på pause for at vende tilbage til jobbet.