Læs hele fagbladet her
Frivillige supplerer professionelle
Det er godt med en hjælpende hånd. Men det må aldrig blive på bekostning af professionel arbejdskraft.
Mad er livsstil
Forskning: Hvert femte barn er overvægtigt. Og mange forældre ser det ikke. Kost- og ernæringsfaglige i skoler og institutioner kan derfor bidrage til forebyggelsen.
Hjælp til første jobsøgning
Karriere: Lotte Køhler blev professionsbachelor i ernæring og sundhed sidste år. Nu har hun job inden for sit specialefelt, sådan som hun drømte om.
Frivillig omsorg er kommet for at blive
Hjælp: Frivillige kan sikre brugerne omsorg og tilbud, de ellers ikke ville få. Men frivillige kan og må ikke erstatte kost- og ernæringsfaglige.
Livet er for kort til jammer
Profil: Anne Mette Jensen ser efter muligheder frem for begrænsninger. Som leder af Go’ mad til børn er hun hele tiden på udkig efter nye ideer.
Ny Nordisk Hverdagsmad til gruppeeksamen
Skolemad: Kan nordisk hverdagsmad forbedre skolebørns trivsel, udvikling og sundhed? Kost- og ernæringsfaglige er sammen med børnene på vej med svaret i det store OPUS Skolemadsprojekt.