Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 02/02/2021 Kost, Ernæring & Sundhed 1-2021
Christine Bille Nielsen  [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 02/02/2021 MÅNEDENS OPSKRIFT: DE NYE KOSTRÅD
Mette Jensen  [ TEKST ] Maria Vendelbo Madsen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 02/02/2021 Svendeprøven sætter håndværket i fokus

Kost, Ernæring & Sundhed 11/2011

Læs hele fagbladet her

 

Frivillige supplerer professionelle

Det er godt med en hjælpende hånd. Men det må aldrig blive på bekostning af professionel arbejdskraft.

Mad er livsstil

Forskning: Hvert femte barn er overvægtigt. Og mange forældre ser det ikke. Kost- og ernæringsfaglige i skoler og institutioner kan derfor bidrage til forebyggelsen.

Hjælp til første jobsøgning

Karriere: Lotte Køhler blev professionsbachelor i ernæring og sundhed sidste år. Nu har hun job inden for sit specialefelt, sådan som hun drømte om.

Frivillig omsorg er kommet for at blive

Hjælp: Frivillige kan sikre brugerne omsorg og tilbud, de ellers ikke ville få. Men frivillige kan og må ikke erstatte kost- og ernæringsfaglige.

Livet er for kort til jammer

Profil: Anne Mette Jensen ser efter muligheder frem for begrænsninger. Som leder af Go’ mad til børn er hun hele tiden på udkig efter nye ideer.

Ny Nordisk Hverdagsmad til gruppeeksamen

Skolemad: Kan nordisk hverdagsmad forbedre skolebørns trivsel, udvikling og sundhed? Kost- og ernæringsfaglige er sammen med børnene på vej med svaret i det store OPUS Skolemadsprojekt.