Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 19/06/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 06/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Månedens opskrift: Jordbær
Sanne Hansen [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Måltider, der gør en forskel

Kost, Ernæring & Sundhed 11/2011

Læs hele fagbladet her

 

Frivillige supplerer professionelle

Det er godt med en hjælpende hånd. Men det må aldrig blive på bekostning af professionel arbejdskraft.

Mad er livsstil

Forskning: Hvert femte barn er overvægtigt. Og mange forældre ser det ikke. Kost- og ernæringsfaglige i skoler og institutioner kan derfor bidrage til forebyggelsen.

Hjælp til første jobsøgning

Karriere: Lotte Køhler blev professionsbachelor i ernæring og sundhed sidste år. Nu har hun job inden for sit specialefelt, sådan som hun drømte om.

Frivillig omsorg er kommet for at blive

Hjælp: Frivillige kan sikre brugerne omsorg og tilbud, de ellers ikke ville få. Men frivillige kan og må ikke erstatte kost- og ernæringsfaglige.

Livet er for kort til jammer

Profil: Anne Mette Jensen ser efter muligheder frem for begrænsninger. Som leder af Go’ mad til børn er hun hele tiden på udkig efter nye ideer.

Ny Nordisk Hverdagsmad til gruppeeksamen

Skolemad: Kan nordisk hverdagsmad forbedre skolebørns trivsel, udvikling og sundhed? Kost- og ernæringsfaglige er sammen med børnene på vej med svaret i det store OPUS Skolemadsprojekt.