Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 16/12/2020 Kost, Ernæring & Sundhed 8-2020
Christine Bille Nielsen  [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov   [ FOTO ]
Fagbladsartikel 16/12/2020 Månedens opskrift: Saltede citroner
Tina Juul Rasmussen  [ TEKST ] Ritzau Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 16/12/2020 Flere skal tage mere uddannelse

Kost, Ernæring & Sundhed 11/2012

Læs hele fagbladet her

 

Ret til fuld tid (Leder)

Det er ikke for sjov, at vi har valgt at tage retten til fuld tid med i forhandlingerne for overenskomsten til næste år.

På tværs af handicap

Sundhed: Der er store gevinster både ernæringsmæssigt og pædagogisk ved at samarbejde på tværs og involvere multihandicappede i madlavningen.

Farvel til børnemaden

Nedsat tid: Bliv sagt op, eller acceptér deltid. Det ultimatum fik Inga Ager på trods af, at deltid ville koste hende både dagpenge og efterløn. Der er risiko for, at mange kost- og ernæringsfaglige vil havne i samme dilemma.

Mindst til sølv

Analyse: De offentlige køkkener har økologi nok til mange spisemærker, viser Kost & Ernæringsforbundets analyse.

Husk at skifte kasketten

Ytringsfrihed: Fyringer og besparelser presser kvaliteten i den offentlige sektor. Det kan få kost- og ernæringsfaglige til at protestere − for borgernes skyld. Og det må de gerne, for det er en ret, også for offentligt ansatte. Men man skal huske den rette kasket, når man siger sin mening højt.

Vi skal huske, hvem vi laver mad til

Profil: Annelie Paaske Hansen vil kvalitetssikre maden ved at spise sammen med beboerne på plejecentrene. Hendes drøm er, at køkkenpersonalet sidder med til bords.

Respekt for fagligheden

Ledelse: Som leder skal man kende den profession, man står i spidsen for, hvis man skal udvikle den. Det er eksperterne enige om. Og det fik centralkøkkenet på Århus Universitetshospital i Risskov til at bede en antropolog om at kortlægge den faglige identitet og kultur blandt medarbejderne.