Relateret indhold

Fagbladsartikel 24/10/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 24/10/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 13/11/2019 Kost, ernæring og sundhed 10-2019
Karina Baagø [ OPSKRIFTER ] Anne Kring og Asbjørn Baagø [ FOTO ]
Fagbladsartikel 13/11/2019 Månedens opskrift: Strukturmetoden
Nana Toft  [ TEKST ] Ritzau / Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 12/11/2019 Lyt til kroppens signaler

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Kost, Ernæring & Sundhed 11/2013

Læs hele fagbladet

 

Professionen på dagsordenen i 2013

“Alle de nye supersygehuse får et køkken”, lød det fra formanden for Danske Regioner, Bent Hansen, under valgkampen til kommuner og regioner. Og det er et af de mange gode citater, som 2013 har budt på.

Sæt ikke kulturen på tværs

Sundhed: Livsstilsygdomme forekommer særligt hyppigt hos danskere med en anden etnisk baggrund end dansk, og en del af årsagen ligger i deres kulturmønster. Det stiller krav om kulturforståelse hos sundhedskonsulenterne.

Fyring under sygdom udløser godtgørelse

Ulovligt: Lise Conny Jensen blev afskediget, mens hun var sygemeldt efter en rygoperation. Arbejdsgiveren må nu betale fire måneders løn i godtgørelse.

Mit arbejde var hele min identitet

Profil: René Amnitzbøll Andersen er Trivselsagent i Randers. Han brænder for at forbedre arbejdsmiljøet i så høj grad, at han selv blev stressramt.

Fejlfrie lønsedler

Løntjek: Kost & Ernæringsforbundet fandt ingen fejl i lønsedlerne hos medlemmerne på Holstebro Sygehus i november.

Fleks kan fastholde gode medarbejdere

Arbejdsmiljø: Vejen til fleksjob er lang og trang, men værd at gå, viser erfaringerne fra køkkenet på Glostrup Hospital, hvor fire medarbejdere har fleksjob.

Sladder kan styrke arbejdspladsen

Arbejdsmiljø: Sladder er ikke kun af det onde. Tværtimod tager sladder temperaturen på arbejdsklima og trivsel, og derfor skal ledere lytte til sladder − ikke bekæmpe den, siger ekspert.