Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 02/02/2021 Kost, Ernæring & Sundhed 1-2021
Christine Bille Nielsen  [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 02/02/2021 MÅNEDENS OPSKRIFT: DE NYE KOSTRÅD
Mette Jensen  [ TEKST ] Maria Vendelbo Madsen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 02/02/2021 Svendeprøven sætter håndværket i fokus

Kost, Ernæring & Sundhed 2/2013

Læs hele fagbladet

 

Underernæring svækker behandling af kræftsyge

Ernæringsterapi: Der er ikke fokus på kræftpatienternes ernæring. Det går ud over deres helbred og livskvalitet. En tidlig indsats og samarbejde mellem kliniske diætister, læger, sygeplejersker og køkkenchef er en forudsætning for at forebygge underernæring.

Der skal betales for pausen

Løn: Medarbejderne i køkkenet på Hvidovre Hospital betalte ved en fejl selv deres frokostpause i årevis. Tillidsrepræsentant Maria Thomsen gik til Kost & Ernæringsforbundet. Nu får medarbejderne deres løntilgodehavende.

Deltid er både godt og skidt

Arbejdstid: En fjerdedel af Forbundets deltidsansatte har ikke selv valgt at være på deltid. Forbundet rejser derfor krav om ret til fuld tid ved OK13. Faktum er, at deltid koster i dagpenge og pension.

Medarbejderne vokser med indflydelsen

Profil: At udvikle medarbejderne og organisationen er den udfordring, som driver cheføkonoma Mona Carøe Jensen i lederjobbet på Randers Regionshospital.

Spis, du er på

Uddannelse: Selskab får os til at spise og drikke mere. Det samme gør en stor tallerken. En ny uddannelse undersøger omgivelsernes betydning for, hvad vi spiser. Den ny viden skal bruges til at skubbe os i en sundere retning − helst uden at vi opdager det.