Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 19/06/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 06/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Månedens opskrift: Jordbær
Sanne Hansen [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Måltider, der gør en forskel

Køkkenliv 3/2011

Læs hele fagbladet

 

Ta' en lille bid til...

På Århus Sygehus arbejder to kost- og ernæringsfaglige med et eneste mål: at få lidt mere mad i patienterne! Det lykkes ved hjælp af viden om ernæring, professionel omsorg og personlig kontakt.

Et fornuftigt resultat

Overenskomstforhandlingerne 2011 er afsluttet. Nu ligger der en overenskomst, der gælder for to år. Den giver bl.a. lønforhøjelse til alle Kost & Ernæringsforbundets medlemmer, der er ansat i en kommune eller region. 

Medarbejderne lukker selv køkkenet

Trods 2,6 mio. kroner mindre på budgettet er trivslen vokset, sygefraværet faldet og ingen fyret i Guldborgsund Madservice. Hvordan hænger det sammen? Medindflydelse og selvstyre lyder svaret, når man spørger madservicechef Caroline Heerup.

Fyret og hvad så?

Krisen kradser i alle brancher. Også kost- og ernæringsfaglige medlemmer oplever deres job forsvinde eller ændres. 

Vejen til et bæredygtigt køkken

En ny overskuelig vejledning skal hjælpe ledere og ansatte i køkkenerne til at bruge mindre energi - og forbedre arbejdsmiljøet.