Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 19/06/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 06/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Månedens opskrift: Jordbær
Sanne Hansen [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Måltider, der gør en forskel

Kost, Ernæring & Sundhed 3/2012

Læs hele fagbladet her

 

Den nære sundhed (Leder)

En stadig større del af ansvaret for borgernes sundhed overlades til kommunerne. Hvis de vil gøre det bedste for borgerne og for samfundsøkonomien, skal de tage bestik af borgernes ernæring. Det fremmer sundheden.

Ingen penge til økologisk drift

Økopolitik: Alle offentlige køkkener skal tilberede 60 procent økologi. Uden ekstra penge til drift og senest i 2020, siger Fødevareministeren. Umuligt, siger et stort køkken. Muligt, siger et lille.

Fyret efter anonym kritik

Samtale: Køkkenleder Karen Margrethe Østergaard har med Kost & Ernæringsforbundets hjælp fået udbetalt godtgørelse for usaglig fyring.

Nøglehul på menukortet

Mærkning: Kantiner og restauranter kan nu markedsføre sig med et nøglehul på menuen. Kost & Ernæringsforbundet har været med til at fastlægge kriterierne for nøglehullet og dermed til at gøre det sunde valg til det lette valg for gæsterne.

Man kan hvad man vil

Profil: Vinder af DM i Skills, Line Ladegaard, er dedikeret til sit fag. Hun vil gerne arbejde med det kulinariske såvel som det sundhedsmæssige. Og mener ikke, at god mad behøver at være dyr mad.

Kostråd til eftersyn

Kostrevision: Den nyeste forskning danner basis for de kommende kostråd. De skal kommunikeres, så de er lette at forstå og følge. Forbundet bidrager med vigtig viden om arbejdet med kostrådene i hverdagen.