Læs hele fagbladet
Kompetenceløft til erhvervsuddannelserne
Det kost, ernærings- og sundhedsfaglige værdisæt bygger på fem grundlæggende værdier: faglig stolthed, fokus på borgere og patienter, ansvarlighed, professionalitet og kvalitetsbevidsthed.
Køkkenet frister døgnet rundt
Omsorg: Maden bliver til i tæt kontakt med de indlagte børn og deres forældre. Det frie valg og den særlige omsorg ved tilberedning og servering får børnene til at spise mere af den mad, de i høj grad behøver for at blive raske.
To i én uddannelse
Ny uddannelse: Søgningen til ernæringsassistent-uddannelsen er steget de seneste år, men uddannelsens image skal styrkes, hvis eleverne skal fastholdes. Det skal EUX være med til.
Frikvarter styrker sammenholdet
Social kapital: Tillid, retfærdighed og samarbejdsevne giver arbejdsglæde og høj produktivitet. Men det kræver en indsats fra både medarbejdere og ledelse, viser erfaringer fra kostfaglige arbejdspladser.
Flair for mad og sundhed
Profil: Kreativitet med afsæt i faglig viden. Det er omdrejningspunktet for Carina Christie Pedersen i hendes arbejde på Odsherred Teaterskole.