Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 23/09/2020 Kost, ernæring og sundhed 6-2020
Christine Bille Nielsen  [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov   [ FOTO ]
Fagbladsartikel 23/09/2020 Månedens opskrift: seitan, tempeh og tofu
Kirsten Weiss og Mette Jensen  [ TEKST ] Peter Sørensen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 23/09/2020 Gør det usynlige synligt

Kost, Ernæring & Sundhed 3/2013

Læs hele fagbladet

 

Kompetenceløft til erhvervsuddannelserne

Det kost, ernærings- og sundhedsfaglige værdisæt bygger på fem grundlæggende værdier: faglig stolthed, fokus på borgere og patienter, ansvarlighed, professionalitet og kvalitetsbevidsthed.

Køkkenet frister døgnet rundt

Omsorg: Maden bliver til i tæt kontakt med de indlagte børn og deres forældre. Det frie valg og den særlige omsorg ved tilberedning og servering får børnene til at spise mere af den mad, de i høj grad behøver for at blive raske.

To i én uddannelse

Ny uddannelse: Søgningen til ernæringsassistent-uddannelsen er steget de seneste år, men uddannelsens image skal styrkes, hvis eleverne skal fastholdes. Det skal EUX være med til.

Frikvarter styrker sammenholdet

Social kapital: Tillid, retfærdighed og samarbejdsevne giver arbejdsglæde og høj produktivitet. Men det kræver en indsats fra både medarbejdere og ledelse, viser erfaringer fra kostfaglige arbejdspladser.

Flair for mad og sundhed

Profil: Kreativitet med afsæt i faglig viden. Det er omdrejningspunktet for Carina Christie Pedersen i hendes arbejde på Odsherred Teaterskole.