Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 04/11/2020 Kost, Ernæring & Sundhed 7-2020

Kost, Ernæring & Sundhed 4/2012

Læs hele fagbladet her

 

Dokumentation er faglighed

Dokumentation kan nemt blive til noget, man elsker at hade, fordi den tager tid. Tid, man ikke har. Men man kan også vælge at se kravet om dokumentation som en vej til faglig udvikling og arbejdsglæde.

Der skal regnes på sundheden

På beregning: Et kostberegningsprogram tager tid at indføre, men bliver hurtigt uundværligt og kan løse mange andre opgaver ud over den vigtige næringsberegning. Det er erfaringen i tre køkkener.

Fra køkkenleder til medhjælper

Nye vilkår: Lilian Johansen Rasmussen havde udsigt til at gå pædagogerne til hånde et halvt års tid, da madordningen lukkede. Flere kostfagligt eneansvarlige risikerer at stå i samme situation.

Kommuner rustes til nye sundhedsopgaver

Ernæring i fokus: Pleje og behandling af syge borgere bliver i højere grad kommunernes ansvar. Nye retningslinjer skal sikre fagligheden, ikke mindst når det gælder fremme af borgernes ernæringstilstand.

Guldstøv skal der til

Profil: Camilla Jølver leverer smittende begejstring i jobbet som leder på Blindecenter Bredegaard.