Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/09/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/09/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 16/10/2019 Kost, Ernæring og Sundhed 09-2019
Kille Enna
Fagbladsartikel 15/10/2019 Månedens opskrift: Kartoffelkuren
Pia Melander Guilbert  [ TEKST ] Ritzau Scanpix [ FOTO
Fagbladsartikel 15/10/2019 Spring ud som hverdagsaktivist

Kost, Ernæring & Sundhed 4/2013

Læs hele fagbladet

 

90 og still going strong

Kost & Ernæringsforbundet er en gammel dame på 90 år. Men stadig i fuld vigør, livlig og sprudlende.

For lidt fokus på kost i psykiatrien

Vejledning: Professor i psykiatri efterlyser mere fokus på kostvejledning, fysisk aktivitet og rygestop som del af behandlingstilbuddet til psykisk syge.

Tag stafetten, øg sundheden

Fem politikere og en fremtidsforsker giver på de følgende sider deres bud på, hvordan institutionerne kan bidrage til øget velfærd gennem kost og ernæring.

Symbol på fællesskab

Emblemet er et symbol på fagligt fællesskab og et signal om faglig stolthed. Og sådan har det altid været …

Faglig identitet kommer ikke af sig selv

Historien: I år er det 90 år siden, at 12 københavnske økonomaer i 1923 stiftede Økonomaforeningen, i dag Kost & Ernæringsforbundet. Deres første kamp var kampen for at blive anerkendt som faggruppe.

Mit arbejdsliv i bakspejl og krystalkugle

Vi vil gøre en forskel for borgerne, miljøet og folkesundheden. Opnå større synlighed og anerkendelse af faget. Udvikles fagligt gennem mere efteruddannelse. Og så i øvrigt: gå glade på arbejde! Sådan lyder ønskerne og visionerne for fremtiden hos medlemmer fra alle afkroge af det kost-, ernærings- og sundhedsfaglige felt. I øvrigt et felt, som gennemgår store forandringer i disse år.