Relateret indhold

Fagbladsartikel 07/05/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 07/05/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 06/05/2020 Kost, Ernæring & Sundhed 3-2020
Nana Toft   [ TEKST ] Ritzau / Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 06/05/2020 Mindre portioner skal være en ny normal

Kost, Ernæring & Sundhed 5/2012

Læs hele fagbladet her

 

Hæv ambitionen for måltiderne

I disse år bygges og renoveres sygehuse for milliarder. Hvis det skal komme patienterne til gavn, skal mad og måltider tænkes ind. Fokus på madoplevelsen skal være med til at skabe den helhed i behandlingen, som jeg ser regionerne lægge op til i deres seneste sundhedsudspil.

Ernæring i fokus, køkkener på afstand

Supersygehuse: Sparekrav tvinger regionerne til at indskrænke køkkenfaciliteterne. De holder liv i intentionerne om, at maden skal indgå i behandlingen. Men ikke i visionen om, at den skal laves tæt på patienterne.

Nu ved vi, hvad der gælder

Arbejdstid: Der er kommet styr på arbejdstidsreglerne i kantinen i Aalborg Kommunes borgmesterforvaltning med hjælp fra Kost & Ernæringsforbundet.

Viden skal videre

Profil: Dorte Grau Hansen sætter en ære i, at patienterne på Amager Hospital får den kost, der gør indlæggelsen lidt lettere at komme igennem.

Madkulturen vil løfte i flok

Katalysator: Madkulturen, den nye statslige institution, er sat i verden for at styrke netværket mellem alle, der vil løfte madkvaliteten og styrke madkulturen.