Læs hele fagbladet her
Velkommen til et nyt bladunivers
Vi kan efterhånden dårligt åbne et blad eller en avis uden, at der på en eller anden måde er fokus på sundhed og livsstil, mad og motion. Det optager rigtigt mange mennesker. Og sikke et held. For det er jo et område, hvor vi som kost- og ernæringsfaglige har rigtigt meget at byde ind med.
Danskerne køber ind på mavefornemmelsen
Nyhed: Mange meldinger om, hvad der er godt og skidt, får danskerne til at give op overfor kostrådene.
Medarbejderne bestemmer selv arbejdstiden
Case: På Seniorcenter Rosenlund lægger medarbejderne vagtplanen. Det har øget kvaliteten og mindsket arbejdspresset.
Unge vil have stærk faglig profil
Nyhed: Vi er eksperter i ernæring og behøver synlighed, lød det fra forbundets ungdomscamp i maj.
Jeg arbejder på at nå hurtigt i mål
Profil: Line Thøgersen er fan af lean i arbejdet og privat
Lean giver ro og overblik
Regionens arbejdspladser indfører lean. I køkkenet i Glostrup har det øget effektiviteten og forbedret arbejdsmiljøet.