Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 27/08/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 07/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 27/08/2019 Månedens opskrift: Sild i stimer
Sanne Hansen   [ TEKST ] Ritzau Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 27/08/2019 Styr på strømmen

Kost, Ernæring & Sundhed 6/2011

Læs hele fagbladet her

 

Velkommen til et nyt bladunivers

Vi kan efterhånden dårligt åbne et blad eller en avis uden, at der på en eller anden måde er fokus på sundhed og livsstil, mad og motion. Det optager rigtigt mange mennesker. Og sikke et held. For det er jo et område, hvor vi som kost- og ernæringsfaglige har rigtigt meget at byde ind med.

Danskerne køber ind på mavefornemmelsen

Nyhed: Mange meldinger om, hvad der er godt og skidt, får danskerne til at give op overfor kostrådene.

Medarbejderne bestemmer selv arbejdstiden

Case: På Seniorcenter Rosenlund lægger medarbejderne vagtplanen. Det har øget kvaliteten og mindsket arbejdspresset.

Unge vil have stærk faglig profil

Nyhed: Vi er eksperter i ernæring og behøver synlighed, lød det fra forbundets ungdomscamp i maj.

Jeg arbejder på at nå hurtigt i mål

Profil: Line Thøgersen er fan af lean i arbejdet og privat

Lean giver ro og overblik

Regionens arbejdspladser indfører lean. I køkkenet i Glostrup har det øget effektiviteten og forbedret arbejdsmiljøet.