Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 02/02/2021 Kost, Ernæring & Sundhed 1-2021
Christine Bille Nielsen  [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 02/02/2021 MÅNEDENS OPSKRIFT: DE NYE KOSTRÅD
Mette Jensen  [ TEKST ] Maria Vendelbo Madsen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 02/02/2021 Svendeprøven sætter håndværket i fokus

Kost, Ernæring & Sundhed 6/2012

Læs hele fagbladet her

 

Anbefalinger udfordres af ny viden om protein

Sundhed: En række eksperter går ind for at opfordre danskerne til at spise mere protein, andre er imod. Ét er eksperterne dog enige om: Det er vigtigt at sondre mellem protein fra planter og kød.

Fyret efter fald på arbejdspladsen

Psykisk arbejdsmiljø: Tidligere køkkenleder Eva Brendstrup Andersen er med hjælp fra Kost & Ernæringsforbunde tilkendt 13 måneders løn og godtgørelse efter en arbejdsulykke og en tilbagevenden til jobbet, der løb af sporet og endte med en usaglig opsigelse.

OK13 skudt i gang

Sundhed: Det nære sundhedsvæsen kræver mere kost- og ernæringsfaglig ekspertise i kommunerne. Det kan give job til flere diætister og professionsbachelorer i ernæring og sundhed.

Vi trives når vi tager ansvar

Profil: Eva Beierholm Bendtsen har været leder i 25 år, men arbejder i dag som udviklingskonsulent for andre ledere. Hun  lægger vægt på livsglæden som drivkraft.

Det er en fordel, at kantinen ligger på femte sal

Forebyggelse: Sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen kan forebygge livsstilssygdomme, øge arbejdsglæden og give resultater på bundlinjen. Det viser et projekt på MAN Diesel og Turbo.

Der skal ledes bæredygtigt i fremtiden

Profession: Bæredygtig ledelse handler om at skabe resultater på måder, som gavner både den enkelte, gruppen eller organisationen og passer på kloden.