Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 19/06/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 06/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Månedens opskrift: Jordbær
Sanne Hansen [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Måltider, der gør en forskel

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Kost, Ernæring & Sundhed 6/2013

Læs hele fagbladet

 

 

Et unikt projekt

Det var ikke bare en fiks idé, der fik os til at oprette skræddersyede trainee-forløb til nyuddannede professionbachelorer i ernæring og sundhed. Som nyuddannet giver et trainee-forløb dig det helt afgørende netværk og den nødvendige erfaring, der kan føre dig tættere på et arbejde.

Når maden går galt i halsen

Behandling: Dysfagi er mere udbredt, end vi aner, og et problem, som skal tages alvorligt, fordi det har konsekvenser for både helbred og livskvalitet. Men det er ikke enkelt at identificere patienter med dysfagi, påpeger ekspert.

Vi er en hjørnesten

Beretning: Når politikerne taler om et sundhedsvæsen, der forebygger og behandler, så taler de også om os, slog Kost & Ernæringsforbundets formand fast på kongressen i maj.

Jeg har valgt at tænke positivt

Profil: Ledelse med fokus på det gode er en mærkesag for ernæringsteknolog Mette Haxholm Daugaard.

I træning til et job

Job: Trainee-forløb eller virksomheds-praktik er en supergod ide. Det udvider kompetencefeltet for dem, der er i praktik, og præsenterer professionsuddannelsen for dem, der tager imod Kost & Ernæringsforbundets tilbud om at være praktikvært.

Studerende gør en forskel i udlandet

Uddannelse: Det er givende både fagligt og personligt at tage sin praktik i udlandet, og så pynter det på cv'et, lyder det fra de studerende, der har prøvet det.