Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 23/09/2020 Kost, ernæring og sundhed 6-2020
Christine Bille Nielsen  [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov   [ FOTO ]
Fagbladsartikel 23/09/2020 Månedens opskrift: seitan, tempeh og tofu
Kirsten Weiss og Mette Jensen  [ TEKST ] Peter Sørensen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 23/09/2020 Gør det usynlige synligt

Kost, Ernæring & Sundhed 7/2012

Læs hele fagbladet her

 

Kvalitet og fleksibilitet skal styre (Leder)

Der skal være plads til forskellighed, også når institutionerne tvinges til at købe ind gennem de store, fælles indkøbsaftaler.

Indkøbsaftaler er en lettelse - og en spændetrøje

Indkøb: Kostfagligheden skal i spil, og opgaverne uddelegeres, hvis der skal være chance for at få indflydelse på de meget store indkøbsaftaler, som regioner og kommuner i dag indgår på vegne af mange institutioner.

Bortvist under sygdom uden gyldig grund

Sygefravær: Ernæringsassistent Camilla Amdi blev bortvist fra sin arbejdsplads under sygdom. Det er i strid med reglerne, og efter indgriben fra Kost & Ernæringsforbundet har arbejdsgiveren betalt hende en godtgørelse.

De holder på eleverne

Studiemiljø: En målrettet indsats på erhvervsskolen Mercantec i Viborg har mindsket frafaldet markant blandt eleverne.

Jeg duer ikke til at ligge i skidt i en uge

Profil: 24-årige pb-studerende Nicoline Lindegaard debuterer som cateringansvarlig for de optrædende på årets Roskilde Festival og skal lede et feltkøkken og 32 frivillige i de fire festivaldage.

Timeout, det er krise

Kriseledelse stiller store krav til lederen om at kunne tænke og handle under pres, kommunikere klart og ærligt og anerkende medarbejdernes frygt og frustrationer.