Relateret indhold

Fagbladsartikel 07/05/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 07/05/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 06/05/2020 Kost, Ernæring & Sundhed 3-2020
Nana Toft   [ TEKST ] Ritzau / Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 06/05/2020 Mindre portioner skal være en ny normal

Kost, Ernæring & Sundhed 8/2011

Læs hele fagbladet her

 

Stor og stolt profession

Kost og ernæringsfaglige arbejder sammen med ’dietitians’ i hele verden på at fremme sundhed og livskvalitet hos borgerne. Bag arbejdet ligger et sæt af internationale retningslinjer

Vi elsker salt

Nyhed: Kampagne skal hindre overforbrug både i husholdning, industri og storkøkken

Voksenelev fik lønløft

Case: Tjek din løn, opfordrer Rebekka Stagis, der fik 8.000 kr. for lidt om måneden

Lederne markedsfører køkkenerne

Nyhed: Ny strategi skal sætte storkøkkener og sundhed på dagsordenen i kommunerne

Mindre madspild

Nyhed: Det kræver samarbejde, hvis spildet skal begrænses, viser forbundets undersøgelse

Det giver så meget mening

Profil: Alkoholikerne hos Blå Kors gik lige i hjertekulen på Nina Frimann Nielsen

Brugerne skal være med

Nyhed: Måltidsoplevelsen bliver bedre og de ansatte får en faglig udfordring, når brugerne involveres