Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 19/06/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 06/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Månedens opskrift: Jordbær
Sanne Hansen [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Måltider, der gør en forskel

Kost, Ernæring & Sundhed 8/2012

Læs hele fagbladet her

 

Det nære sundshedsvæsen skal have fokus på ernæring (Leder)

De ekstra penge, der kanaliseres ud til kommunerne til forebyggelse og genoptræning, kan kun udnyttes optimalt, hvis der samtidig ansættes sundhedsprofessionelle til at vejlede borgerne i kost og ernæring.

Kommunal oprustning på ernæring

Sundhed: Det nære sundhedsvæsen kræver mere kost- og ernæringsfaglig ekspertise i kommunerne. Det kan give job til flere diætister og professionsbachelorer i ernæring og sundhed.

TR-tiden skal gå fra arbejdstiden

Vilkår: Tillidsrepræsentantens arbejde skal foregå i arbejdstiden. Det får Signe Appeldorff Andersen slået fast, da hun ved forbundets hjælp får forhandlet både vilkår og tillæg på plads med kommunen.

Nyt liv i køkkenet

Forandring: Et raskt initiativ fra lederen af køkkenet på Rosengårdcentret i Silkeborg, Birgit Larsen, har sikret køkkenets overlevelse og indbragt hende KL’s innovationspris og kommunens egen initiativpris.

Det er godt for mig med udfordringer

Profil: Lisbeth Alleslev kommer fra et job som ernæringsassistent. I dag er hun cateringchef for et produktionskøkken, otte kantiner og 40 medarbejdere - takket være evnen til at se mulighederne i de udfordringer, som altid er der.

Ledelsens strategi skal forstås af alle

Strategisk ledelse handler om at opfylde organisationens mål. Men også om at flytte rundt på brikkerne og udvikle nye ydelser i samarbejde med medarbejderne og i relation til brugerne.