Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 23/09/2020 Kost, ernæring og sundhed 6-2020
Christine Bille Nielsen  [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov   [ FOTO ]
Fagbladsartikel 23/09/2020 Månedens opskrift: seitan, tempeh og tofu
Kirsten Weiss og Mette Jensen  [ TEKST ] Peter Sørensen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 23/09/2020 Gør det usynlige synligt

Kost, Ernæring & Sundhed 8/2013

Læs hele fagbladet

 

Grib chancen for indflydelse

For nogle kan MED-udvalgssystemet lyde støvet og kedeligt. Men fakta er, at det er en af de bedste veje til indflydelse på din arbejdsplads. MED står for medindflydelse og medbestemmelse, og systemet krakelerer, hvis du og dine kolleger ikke insisterer på at blive hørt.

Nye kostråd skal mindske ulighed

Vejledning: Nye og mere håndfaste kostråd og reviderede næringsstofanbefalinger skal gøre det lettere at lave og vejlede om sund mad. Kost & Ernæringsforbundets medlemmer får en vigtig formidlingsopgave.

Dokumenteret sund

Skolemad: Pizza og burger er blevet nøglehulsmærket, og eleverne strømmer til kantinen på Filstedvejens Skole.

Når mælk giver ondt i maven

Sundhed: Salg og udbud af laktosefri produkter stiger, og der er stadigt mere fokus på laktose-intolerance. Også i daginstitutionerne. Men antallet af intolerante stiger ikke, siger eksperterne.

Vent ikke på en invitation

Profil: Køkkenet skal banke på til de andre afdelinger og ikke vente på at blive inviteret, mener Marie Nerup Mortensen.

Indflydelsen skal følge MED

Samarbejde: Man skal være skrap som repræsentant for sine kolleger og sit fag, hvis man vil gøre sin indflydelse gældende i MED-udvalgene, mener ekspert og tillidsrepræsentanter.