Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 19/06/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 06/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Månedens opskrift: Jordbær
Sanne Hansen [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Måltider, der gør en forskel

Kost, Ernæring & Sundhed 9/2011

Læs hele fagbladet her

 

Bevar kompetencerne

Alt tyder på, at mange lederjob vil skfte hænder i de kommende år. Forbered dine medarbejdere godt på lederskiftet, så viden ikke går tabt, og virksomheden ikke går i stå, når du trækker dig tilbage.

Usynlig sundhedskatastrofe

Forebyggelse: Antallet af danskere, der får konstateret sukkersyge, vokser eksplosivt i disse år og diabetikerne bliver yngre og yngre. Stigningen gælder især type 2 diabetes, der kan forebygges gennem sund mad og motion.

Vandt principsag om gratiale

Case: Lis Korsgaard fik en lang næse frem for den månedsløn, hun var stillet i udsigt efter 25 år som økonoma i Helsingør Kommune. Først da forbundet pressede på, udbetalte kommunen gratialet.

Jeg har lært at tænke ud af boksen

Profilen: Laura Meyhoff blev udfordret af samarbejdet på tværs af nationaliteter på sit internationale studie.

Erfarne ledere trækker sig tidligt

Nyhed: Kost- og ernæringsfaglige ledere forlader arbejdsmarkedet og tager værdifuld viden med sig. Det kan koste dyrt.

Et hav af inspiration

Faglig nyhed: Det kræver mod at servere fisk, når ikke det kan ske fra blus til bord.