Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 16/12/2020 Kost, Ernæring & Sundhed 8-2020
Christine Bille Nielsen  [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov   [ FOTO ]
Fagbladsartikel 16/12/2020 Månedens opskrift: Saltede citroner
Tina Juul Rasmussen  [ TEKST ] Ritzau Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 16/12/2020 Flere skal tage mere uddannelse

Kost, Ernæring & Sundhed 9/2013

Læs hele fagbladet

 

Underernæring på dagsordenen

Valget i kommuner og regioner nærmer sig med hastige skridt. Det betyder øget fokus på den kommunale og regionale velfærd og på, hvordan politikerne vil løse borgernes problemer.

Følg de ældre helt hjem

Forebyggelse: Region og kommune skal samarbejde, når ældre patienter sendes hjem fra hospitalet. Klinisk diætist Kirsten Thal-Jantzen sikrer, at ernæringsindsatsen forsætter, når kommunen tager over.

Forebyggelse på tværs

Kommune • region: Lederen af Madservice Aalborg har inviteret sig selv på besøg i det særlige team, der sørger for patienterne, når de udskrives fra sygehuset. Missionen er at sætte fokus på ernæringens betydning.

Valg i kommuner og regioner

Den 19. november er der valg til kommunalbestyrelser og regionsråd. De politikere, der bliver valgt ind, får stor indflydelse på, hvordan dit arbejdsliv bliver de kommende år. De afgør, hvor højt forebyggelse står på dagsordenen, og hvordan regioner og kommuner kommer til at samarbejde om f.eks. underernæring og livsstilssygdomme. Derfor er det vigtigt, at du blander dig i valgkampen.

En lokal ildsjæl

Profil: Maj Seneka håber at blive valgt til byrådet i Kalundborg i november på en dagsorden om ‘sunde borgere i et aktivt nærmiljø’.

De sylter sig til forråd og netværk

Sødt og surt: De københavnske plejecentre har fyldt forrådskamrene. Et krævende arbejde, men alle anstrengelserne værd, siger de medarbejdere, der deltog i sylteugen i september.

Gravid presset til at sige nej til job

Rådgivning: Kost & Ernæringsforbundet har sikret et medlem 69.000 kr. i godtgørelse for brud på reglerne om ligebehandling af gravide.

Kløft mellem teori og virkelighed

Uddannelse: Overgangen fra teoretisk undervisning til praktik eller job er svær for mange. Et forskningsprojekt har undersøgt, hvordan broen mellem teori og praksis kan blive mere solid.