Kost og Ernæringsforbundet søger studerende til Forhandlingsafdelingen

Om jobbet
Vi søger en studerende, som både selvstændigt og i samarbejde med resten af afdelingen kan løse en lang række opgaver i relation til varetagelsen af vores medlemmers interesser, særligt i forhold til løn og ansættelsesvilkår.

Dine primære arbejdsopgaver
Bistå konsulenterne i deres sagsbehandling.
Skriftlig kontakt til medlemmerne i forbindelse med f.eks. lønforhandlinger og ansættelser.
Telefonisk rådgivning af medlemmerne.
Derudover kan der komme andre opgaver, der matcher din uddannelse og dine kompetencer.

Om dig
Du har kendskab til arbejdsret/ansættelsesret eller lyst til at lære om overenskomster og arbejdsretlige regler.
Du får energi af at snakke med og lytte til medlemmerne.
Du kan godt lide, at hver dag ikke er ens.
Du er skarp i din skriftlige formidling.
Du kan arbejde selvstændigt, initiativrigt og i samarbejde med kollegaerne.
Du har 2-4 år tilbage af en relevant videregående uddannelse, gerne med kendskab til jura eller økonomi.

Vi tilbyder
Vores nye studerende får et ansvarsfuldt og selvstændigt job i en organisation i udvikling, som gør en positiv forskel for vores medlemmer. Du vil blive en del af en afdeling med højt fagligt niveau, uformel samarbejdsform og godt humør.
Lønnen er pt. 125 kr. pr. time plus pension. Vi er 35 gode kolleger i Kost og Ernæringsforbundet, der ligger i gode, lyse lokaler centralt på Amager.

Praktiske oplysninger
Stillingen er på ca. 15 timer om ugen med fleksibel arbejdstid, så du kan passe dit studie ved siden af.
Send din ansøgning og CV til job@kost.dk senest d. 24. juni 2020, kl. 12.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 27. Ansættelse vil være fra starten af august.
For yderligere information om stillingen kontakt forhandlingschef Jacob Møller på jmo@kost.dk eller 21 40 50 10.

Kost og Ernæringsforbundet er forbund for godt 8.500 ernæringsprofessionelle. Medlemmerne arbejder med ernæring, mad og måltider, sundhedsfremme og forebyggelse, vejledning og behandling, fødevarer og fødevaresikkerhed. De tilbereder sund og nærende mad til unge og ældre, raske og syge i skoler og institutioner,