Lærebøger

Rabat

Kost og Ernæringsforbundet har lavet en specialaftale med forlaget Praxis, der betyder, at du opnår væsentlige rabatter hvis du bestiller lærebøger igennem Kost og Ernæringsforbundet. Rabatten er trukket fra prisen på bestillingskuponen.

Sådan bestiller du

Beløbet på de bestilte bøger plus 75 kr. til forsendelse betaler du til Kost og Ernæringsforbundets bankkonto som er i Nordea. Bankkonto nr: 2191 - 4370 101 456

Kuponen med dine bestillinger, sender du til forbundet. Når Kost og Ernæringsforbundet har modtaget betalingen, bliver bøgerne sendt til dig fra Forlaget Praxis.

Det er kun medlemmer, der kan bestille bøger igennem Kost og Ernæringsforbundet. Bemærk, at der ikke kan udstedes faktura på bøgerne.

Du kan også vælge at bestille bøgerne online. Du skal stadigvæk huske at indbetale beløbet inden bøgerne bliver sendt til dig.

En stor pakke og e-bøger med i købet

Forbundet tilbyder en særlig pakkeløsning med ni bøger. Den vejledende udsalgspris er 3.605,00 kr - du kan købe dem samlet til 2.959,00 kr inkl. forsendelse. Ved køb af bogpakken får du samtidig e-bøger med i købet, som du kan læse fra dine elektroniske devices.

I pakken ligger fagets bøger, som de ser ud på det tidspunkt, du anskaffer dig pakken. Vi bytter undtagelsesvist til nye udgaver med samme rabat, som du har fået på at købe pakken (+ eksp.). Ved køb angiv venligst, at du skal have rabat, fordi du tidligere har købt bogpakken.