Lyse hoveder nomineret

Intentionen med prisen er at fremme ’fødevareinnovation og god karma i fødevarebranchen’, skriver Danish Food Cluster, der står bag prisen.

Der er 11 nominerede til prisen, og de kommer fra mange hjørner af branchen. Fra små private producenter af plantebaseret mad over crowfunding af iværksættere - og altså også stærke repræsentanter for det offentlige måltid.

Michael Allerup er nomineret for at sætte fokus på at servere delikate, økologiske måltider af friske råvarer for patienterne og herigennem samtidig forbedre arbejdsmiljøet for medarbejderne i køkkenet på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler.

Marie Nerup er nomineret for sin passionerede tilgang til at øge måltidets næringsindhold samtidig med den sensoriske kvalitet. Begge del for at fremme helbredelse og rehabilitering af særligt småtspisende patienter.

Prisuddelingen finder sted den 5. marts på Christiansborg i forbindelse med A Green Day for Food Innovation. Prisen uddeles for sjette gang i år.

Kilde