Maddag i Tryllestien

Besøg i Tryllestien

Der var gang i produktionen af suppe, boller og kødboller, da jeg ankom. Kirsten, som er kostfaglig eneansvarlig, bød velkommen sammen med lederen af institutionen. Jeg fik en fin rundvisning og blev inviteret til frokost på i ”Restaurant Blæksprutten” , hvor børnene havde dækket fint bord med dug, bordpynt og være på cykeltur for at plukke blomster til bordet.

Maddagens menu 

Måltidet blev anrettet i små skåle, kander og i kurve. Børnene bød maden rundt og snakkede om, hvad de spiste. Forberedelserne til maddagen i Tryllestien, havde været at børnene i går havde set, følt, duftet og vejet grøntsager, som på maddagen skulle bruges til den dejlige butternutsquashsuppe.

Flotte farver på menuen

Vi fik alle en smagfuld frokost med suppe, kødboller, brødboller og knækbrød. En dejlig oplevelse med glade børn og personale, som roste maden, som dagligt blev serveret for børnene i Tryllestien.  De ønsker ikke, at undvære deres madordning. De arbejder også i flere perioder med projekter, hvor børnene arbejder med madmod og maddannelse i Tryllestien.