Mad, håndværk og storproduktion

Passioneret madhåndværker og stærk holdspiller

Jeg mestrer alle procestrin i professionelt madhåndværk: Modtagelse og opbevaring af varer, tilberedningsmetoder, vellykket tilsmagning, udportionering og pakning af færdige måltider eller delkomponenter. Jeg har omfattende viden om fødevarers kvaliteter, god ernæring, diæter og ved, hvordan de enkelte tilberedningers kulinariske værdier prioriteres og bevares. Jeg behersker brugen af køkkenteknologi, IT- og produktionsudstyr samt varetagelsen af god køkken- og produktionshygiejne. 

Min arbejdsplads producerer dejlig mad i storskala til raske og syge mennesker. Hverdagsmåltider, der matcher beskrevne målgruppers kulinariske forventninger og ernæringsmæssige behov. Det kan for eksempel være skolemad, kantineforplejning, måltider til mennesker på farten, maden til ældre hjemmeboende borgere eller patienter på hospitalet. 

Jeg er en del af en stor personalegruppe, og værdsætter samarbejdet med mine kolleger. Vi har et stærkt socialt og professionelt sammenhold. Det falder mig naturligt at være pligtopfyldende og bidrage til, at vi har nogle hensigtsmæssige og effektive arbejdsrutiner. Jeg trives godt på et hold, hvor vi arbejder frem mod et fælles mål. Fordi jeg indgår i en helhed, er jeg også fokuseret på at kunne overlevere til både mine kolleger og andre faggrupper. De har brug for, at jeg kan formidle, hvad jeg laver. 

Jeg er god til at fordybe mig og holde fokus på kvaliteten i mine opgaveløsninger, og sætter en ære i hele tiden at udvikle mig på netop de køkkenfaglige områder, som jeg skal varetage i mit arbejde.


Mød de 11 faglige profiler fra Kost & Ernæringsforbundet. Læs hvilke konkrete kompetencer fagpersonen kan tilbyde inden for kost, ernæring og sundhed.