Rabat på bøger og rejser

Forlaget Munksgaard

Munksgaard har gennem de sidste par år fokuseret på at opbygge et stærkt udgivelsesprogram til Ernæring og sundhed med en række nye og eksisterende lærebøger, som er specielt målrettet til uddannelsen. Forbundet har indgået en aftale om en BogPlus-ordning, hvor vores medlemmer får 20 % rabat på alle relevante bøger udgivet af Munksgaard. Kontakt Lena Svensson for, at få den rabatkode du skal bruge for at opnå rabatten. 

Muusman Forlag

Muusmann´forlag udgiver bøger, primært indenfor emnerne kultur, samfund, sundhed, kost og livsstil. Forbundet har indgået en aftale om 15 % rabat på alle deres bøger. Få mere at vide, hvordan du får rabatten her (kræver medlemslogin) 

Forlaget Praxis

Forlaget Praxis udgiver bøger og digitale løsninger inden for et bredt felt. Forbundet har indgået en aftale om 10 % rabat på alle deres bøger bl.a. Madgrundbogen af Anne Lise Terndrup Pedersen og Mikrobiologi Systematik, Vækst, Fødevarer af Herluf Thougaard  m.fl.

Få mere at vide, hvordan du får rabatten her (kræver medlemslogin)  

Hvis du uddanner dig til ernæringsassistent, kan du købe bøger til din uddannelse med rabat igennem Kost og Ernæringsforbundet. Læs mere her.

DTF Travel

DTF travel er eksperter i kør selv ferie til de skønneste destinationer i Danmark og resten af Europa – og vil du have færgeoverfart, fly, udlejningsbil eller Disneyland® Paris, så klarer de også det. Alt sammen til budgetvenlige priser.

Medlemmer af Kost & Ernæringsforbundet får automatisk følgende rabatter:

- 10 % rabat 50.000 hoteller i hele verden (rabatten ses under betaling på bookingsiden)
- 20 % rabat på Stena Line ved samtidige booking af ophold.
- Du altid finde ét eller flere fordelagtige og aktuelle tilbud på denne side. Vælg imellem 50000 hoteller og ferieboliger. Det eneste, du skal gøre, er at finde din drømmerejse og booke.

Find din rejse her (kræver medlemslogin)