Mestre i mad og sundhed

Mestre i mad og sundhed

Kost & Ernæringsforbundet er fagforening og interesseorganisation for

  • elever
  • køkkenassistenter
  • ernæringsassistenter
  • ernæringshjælpere
  • ernæringsteknologer
  • køkkenledere
  • kliniske diætister
  • professionsbachelorer i ernæring og sundhed
  • studerende
  • økonomaer

De er mestre i mad og sundhed og har blandt andet ansvaret for kost, ernæring og sundhed i institutioner, på skoler, arbejdspladser, hospitaler og plejecentre.

Ansvar for måltidet

Det er centralt for Kost & Ernæringsforbundet, at kost- og ernæringsfagligt uddannede medarbejdere har ansvaret for alle aspekter omkring måltidet – fra rådgivning, planlægning og produktion til servering og omsorg.

Til medlemmerne

Kost & Ernæringsforbundet er der for sine medlemmer og tilbyder:

  • Arrangementer og kurser
  • Behandling af din sag, hvis du kommer til skade på jobbet
  • Faglig hjælp og sparring
  • Juridisk bistand
  • Karriererådgivning
  • Personlig hjælp til løn og ansættelse
  • Rådgivning om ferie og fridage

Derudover tilbydes forbundets medlemmer en række medlemsfordele for eksempel forsikringer med fordelagtige præmier.